
Strong Bones
180 kapsułek
                    Forma
                    Kapsułki                    
                    Kategoria
                    Kości i stawy
                    
                    Skład
                    
Sole wapniowe kwasu ortofosforowego (mikrokrystaliczny hydroksyapatyt), białka (z mikrokrystalicznego hydroksyapatytu), monochlorowodorek L-lizyny, L-prolina, glukozamina (z Aspergillus niger ), tlenek magnezu, kwas L-askorbinowy, diglicynian magnezu, naturalny aromat mięty pieprzowej, substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, nośnik: kwas cytrynowy, kwas borowy, ekstrakt z pestek winogron ( Vitis vinifera ), likopen (z Lycopersicon esculentum ), ekstrakt z liści zielonej herbaty ( Camellia sinensis ), ekstrakt skrzypu polnego (części nadziemnej) ( Equisetum arvense ), siarczan monolo-L-metioniny cynku, ekstrakt z korzenia kurkumy ( Curcuma longa ), luteina (z Tagetes erecta ), witamina D3 ( cholekalcyferol), cytrynian manganu, witamina K2 ( menachinon-4), substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu , L-metylofolian wapnia, chlorowodorek tiaminy, cytrynian miedzi, witamina B 12 (metylokobalamina), witamina K 2 (menachinon-7), kapsułka roślinna (substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza; woda oczyszczona).
                    Sposób użycia
                    
2 kapsułki od jednego do trzech razy dziennie z jedzeniem. Jeśli zażywasz leki, zażyj ten produkt na kilka godzin przed lub po ich zażyciu. Nie przekraczać podanej zalecanej dawki dziennej.
TABELA SKŁADNIKÓW
| Nutritional information: | 2 kapsułki (2.1 g) | 
|---|---|
Wit. D3 (cholekalcyferol, 167 IU/kaps.)  | 8.3 μg (166%*)  | 
Luteina (z Tagetes erecta)  | 0.7 mg  | 
Likopen (z Lycopersicon esculentum)  | 1.7 mg  | 
Zielona herbata (75% EGCG)  | 14 mg  | 
Nasiona winogron (V. vinifera) (95% PAC)  | 20 mg  | 
Kurkuma (Curcuma longa) (95% kurkuminoidów*)  | 6.7 mg  | 
Siarczan glukozaminy (z Aspergillus niger)  | 84 mg  | 
L-Prolina  | 100 mg  | 
L-lizyna  | 100 mg  | 
Kwas foliowy (L-metylofolian wapnia)  | 166.7 μg (83%*)  | 
Wit. B12 (metylokobalamina)  | 50 μg (2000%*)  | 
Wit. C (kwas L-askorbinowy)  | 62 mg (78%*)  | 
Wapń (z hydroksyapatytu)  | 300 mg (38 %*)  | 
Wit. K2 (menachinon 4 i 7)  | 31 μg (41%*)  | 
Tiamina (wit. B1) (tiamina HCL)  | 1.4 mg (127%*)  | 
Skrzyp polny (E. arvense) (7% krzemionki)  | 10 mg  | 
Bor (z kwasu borowego)  | 1.1 mg  | 
Miedź (z cytrynianu miedzi)  | 0.31 mg (31%*)  | 
Mangan (z cytrynianu manganu)  | 0.9 mg (45%*)  | 
Cynk (z siarczanu mono-L-metioniny Zn)  | 3.1 mg (31%*)  | 
Magnez (z diglicynianu magnezu)  | 48.3 mg (**)  | 
Białka (z hydroksyapatytu)  | 300 mg  | 
Fosfor (z hydroksyapatytu)  | 150 mg (21 %*)  | 
*RWS-Referencyjna wartość spożycia w %  | |
**RWS-Referencyjna wartość spożycia < 15  | |






